fredag 2. mars 2012

A quilted scrapping apron

Lenge har jeg tenkt at jeg burde få meg forkle til scrappebruk. Det blir for mye klin, med lim, glitter og maling. Da er det greit å beskytte tøyet litt. Stoffene er i all hovedsak fra stoff og stil - og noen aboriginske stoffer fra Australia. 

Jeg har ikke brukt mønster denne gangen - bare hengt opp stoffet, tegnet og klippet til. Veldig greit når en har fått seg sømbyste. Bak quiltingen i bunnen av forkle har jeg sydd i lommer i forskjellige størrelser. Jeg har også sydd i en glidelås med "bling" fra Kort og Godt. Visste ikke hva annet jeg skulle bruke den til. Det er lomme bak glidelåsen, men jeg ser at den igrunnen egner seg mest til pynt og lite til praktisk bruk.


Nederst på forkle har jeg også brodert Koala Hug Tilda - mitt nyeste stempel fra Magnolia som helt klart er mitt favorittstempel!

8 kommentarer:

  1. Åå, denne ble jo bare kjempe lekker!! Kan nesten ikke bruke den når du maler vel:-) Såå søtt ditt nye favoritt stempel!

    Ha en fin helg!
    Klem Laila.

    SvarSlett
  2. Så flott dette var, men det var jo nesten for fint til å brukes syns jeg :) Skal du ha det på på Ski-treffet kanskje? :)

    SvarSlett
  3. Oj, det var utrolig lekkert - kan du kline til dette da? Jeg, som ikke liker å sy annet enn kort, blir jo mektig IMPONERT, og hadde ikke brukt det til annet enn pynt;)
    Ha en fin lørdag!
    Klem:)

    SvarSlett
  4. Åhhh dette var lekkert, Kirsten!
    Likte så godt det rose-stoffet, og wow tenk å brodere motiv da! *dåne*
    Men du har kanskje sånn fancy symaskin?!
    Jeg har også lyst på forkle med brodert motiv.. Hmmm kanskje finne frem igjen bodergarn og nål!
    Det får bli sommerprosjekt ;)
    Ha ei fortsatt flotters helg,
    klem fra Maya

    SvarSlett
  5. Kjempestilig wow ♥ så flink du er

    Klemmer fra Heidi

    SvarSlett
  6. Helt underbar! Blir riktigt sugen på att försöka mig på att sy en själv, har glitter, lim och färg på alldeles för många av mina plagg :(

    Önskar dig en fin vecka, kram Nelle

    SvarSlett
  7. wow, for et utrolig flott forkle! likte veldig godt stoffene og stempelet :)

    ha en super kveld :)

    klem Therese

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...