onsdag 22. januar 2020

Shakerkort med washitape med tutorial

Mange sier de ssynes det er vanskelig å lage noe med washi tape. Allikevel er det mange som både har mye og kjøper washi tape, bare fordi de er så fine. Jeg er nok en av dem som også har mye washi tape. Men jeg bruker også disse tapene veldig mye på kort og LOer spesielt. Her viser jeg to shaker kort som er laget helt uten mønsterark. Istedet har jeg brukt washitape som bakgrunn og dermed laget "eget ark" i gull og sølvfarger.


Kortene har jeg holdt relativt enkle. Begge kortene er laget på samme måte, men den ene har firkantet shakervindu, mens den andre har rundt vindu. Her er det selvfølgelig bare fantasien og type dies du har som som er begrensende for hvordan formen er på vinduet.


 Motivene her er 3D klistremerker fra Rayher, som finnes i en mengde temaer.

 

Shakerkort med med gulltape



I disse shakerkortene er det brukt glassperler fra Rayher.



Her er det brukt washitape som er 3cm bred med gullruter. som er lagt rundt et liten kartongbit på 9x9 cm. Oversiden av shakerkortet er en liten hvit kartongbit som også er 9x9cm. Her er det kuttet en firkant inne i kartongbiten, festet litt asetat på baksiden og 3D tape på baksiden av rammen. Asetaten er nå festet mellom kartongen og 3D tapen. Jeg legger så kulene i midten av arket med washitapen og limer rammen over. Bak dette har jeg limt et gullark, for å få en ramme rundt shakerboksen (9,5x9,5cm). Tilslutt har jeg limt dette over på kortbasen som er 10x10cm.

Ballonger og tekst er fra et sett med bursdags 3D klistremerker fra Rayher.




Shakerkort med sølvtape




I dette shakerkortet er det brukt små sølvglasskuler fra Rayher.



Måten å lage kortet på har samme framgangsmåte og mål som kortet over. Selve shakerboksen er 9x9cm. Istedet for å ha en firkant i midten på shakerboksen, har jeg her dieset en sirkel i den hvite kartongen. Her har jeg valgt å bruke glitterwashitape, istedet for gullkartong bak shakerboksen. Arket bak er her på 9,5x9,5cm. Langs kanten er det brukt en tynn glittersølvtape. Inne i midten av denne kartongbiten har jeg festet washitape med gullprikker. Jeg har har ikke cært nøyaktig med endene på denne tapen, da washitapeendene her ikke synes.  Det er festet asetet til baksiden av det som skal bli shakerboksen og bak aseteten på rammen, er det festet 3D tape.



På dette kortet er det brukt et Lama 3D klistremerke. Disse er kjempesøte.  



På framsiden er det her også laget et lite banner med glittersølvtapen.


Lykke til med å lage shakerkort og å sette i gang å bruke washitape.

søndag 12. januar 2020

Prima mixed media tags i varme farger

Det er mange som har brukt Studio Light diesene i det siste, og er ute etter nye måter å bruke diesene på. Her har eg laget en mixed media tag med Studio Light sin Essentials nr 99



Her er det brukt ark fra Prima sin Autumn Sunset kolleksjon, en nydelig kolleksjon i varme farger. Den passer utrolig godt til kreative krumspring, selv om det ikke er høst.

Denne gangen har jeg brukt motiv og bakgrunnsark fra Prima sin Autumn Sunset kolleksjon.

Diesen som er brukt her er Studio Light sin Essentials nr 99. Jeg har kun brukt de innerste to diesene i fra den store delen.



Bakgrunnen har fått litt struktur med en gammel Prima stensil og Rayher sin strukturpasta. Strukturpastaen er farget gul med Ken - Oliver sin gule Color Burst. Disse pigmentene finnes i mange farger, og varer en evighet. De kan blandes bare med vann, eller i andre medier som denne pasten fra Rayher. Derfor er de fantastiske i bruk.


I bakkant har jeg brukt blonder, blomster fra Prima, halvperler og minatyrperler fra Rayher.


Reven er et motiv fra blokken til Prima og er lagt i to lag for å få en 3D effekt.


Ønsker deg en fin søndag.

lørdag 11. januar 2020

Mixed media canvas, published in TPC

This is a mixed media canvas, created for the magazine TPC last autumn. 



I have used stencils, pastes, and lots of bits and bobs from my mixed media draw. The flowers are from different minicacturers, but there are also hand made roses, created with Prima paapers. 




I often start with creating structure on the canvas with stencils and pastes. Then I have used an old frame, pieces from an old computer and left over pieces from the concrete industry. .


The picture has been sprayed black, and then I have worked on the other colours. I have used blue and lilac paints and carefully spray painted in white. The motive s from Queen Mary i Long Beach.




Wishing you a good week.

torsdag 2. januar 2020

Vinterlandskap i kule

Vi er inne i et nytt år. Det er mørketid og vinter og scrappetid for mange. Her er et lite vinterlandskap i en 14 cm delbar kule. Det finnes også mange andre delbare kuler i varierte størrelser i butikken.


Kirken, husene og broen er mitt eget design. Her er det brukt ark fra en liten blokk fra Kaisercraft - Home for Christmas. Disse små blokkene er supre til å lage små prosjekter som dette.


På undersiden av kulen er det lagt strukturpasta fra Rayher med glitter i.



Under broen er det laget is, ved hjelp av glitterkartong

Ønsker dere en krativ uke videre.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...