fredag 23. mars 2012

3D Easel card with Tilda and Koala


Igjen har det vært et herlig Skitreff og utfordring på treffet. Denne gangen skulle motivet være stemplet og fargelagt, stemplet tekst, kortet være inspirert av et dyr og det skulle være noe gult på kortet. Jeg er definitivt ikke glad i fargen gul og ikke er jeg veldig god til å fargelegge - men jeg måtte gjøre et forsøk. Det resulterte i et staffelikort / easel card. 


Ide til Tilda figur som sitter på en grein er inspirert av Norma. På forsiden har jeg brukt stempelet Australian Tilda og et koalastempel fra Sydney.  Mønsterark er fra Melissa Frances - Antonia. Bildet i bakgrunnen er tatt på fergen i havneområdet i Sydney. Sydney Harbour Bridge med Sydney operahus i bakgrunnen. Egentlig et vanskelig motiv å få begge attraksjonene i samme bilde - (mulig fra dyrehagen på land og fra sjøen). Bildet har jeg tatt selv. 


Kortet åpnes. I toppen av kortet kan det skimtes magneter med pålimt krystallbling/ Rhinestone. Disse gjør at staffelikortet står helt stødig når det er åpent. Metallbiter er gjemt innimellom lagene av papir i bunnen av kortet. Dette gjør at magnetene får feste.


I forkant av kortet dras en klaff ut og da reiser figurene seg slik at kortet blir tredimensjonalt. Mekanikken for at figurene skal reise seg opp, er en blanding av flere teknikker. Hovedideen til mekanikken er hentet fra You tube.


I bakkant av gjerdet holder magnetene kortet på plass, slik at det er helt stødig.

Magnoliastemplene som er brukt er Australian Tilda, Koala Hug Tilda og Sweet Rainbow - Explore Tilda. I tillegg har jeg brukt et Koala stempel fra Sydney. Gresskanter er skåret ut med Silhouette maskin (standard mønster). Lite Australsk veiskilt med "Koalafare" er et klistremerke kjøpt i Port Douglas.


Stempel med "Vennskap kjenner ingen grenser, selv om avstanden er stor" er fra Kort og Godt. Dette er bare halve stempelet - resten av stempelet er maskert vekk. De små Koalaene i gresset er en punch fra Sydney.


Blomster er kjøpt på Minnehjørnet (men er ikke sikker på hvem som har laget dem). Blader er skåret ut med Silhouette maskin


I bakkant av kortet har jeg brukt papir fra Pion: Från Mitt Hjärta - 6x6 Förgätmigej. Koalaen er samme koalastempel som på forsiden. 
Baksiden eller undersiden av staffelikortet har arket Pion: Från Mitt Hjärta - 6x6 Förgätmigej  i bakgrunnen. Blonden/doilien er skåret ut med Silhouette (bestilt utskåret studiofil fra Silhouette). Stempelet "Vennskap kjenner ingen grenser selv om avstanden er stor. For gode venner har minner som i hjertene bor" er fra Kort og Godt.

Jeg deltar på disse utfordringene:
17 kommentarer:

 1. oh my such a lovely creation and great styling on the easel too, thank you for joining us for our Easel Card Challenge at the Emerald Faerie Garden
  Hugs Kate xx

  SvarSlett
 2. Wow-wow-wow...this is amazing!!! I just saw your creation via Magnolia Challenge and had to click, but oh my God....what a gorgeous creation you made! I love your Australian card!!!!!!!
  Martina

  SvarSlett
 3. Oh, wow .. så gennemført og flot!!
  1000 tak fordi du leger med hos Card and Scrap :)

  SvarSlett
 4. OMG what a lovely creation, great job!!!
  thanks for joining us at the crazy challenge this week

  SvarSlett
 5. Utrolig flott kort du har laget!!
  God helg,
  hilsen Fredrikke :O)

  SvarSlett
 6. For et fantastisk flott kort! Det må jo ha tatt evigheter å lage med alle de lekre detaljene - uansett...lekkert:)
  God helg!
  Klem:)

  SvarSlett
 7. WOW! What a fantastic card that you made, it must have taken you ages to make as there are so many elements to it!

  SvarSlett
 8. WOW så otroligt snyggt!
  Det här måste ha tagit flera veckor att göra, jag förstår inte hur du kan få de alla delarna att ställa sig upp samtidigt genom att bara dra i en flik!?

  Superhäftigt!
  Kram Nelle

  SvarSlett
 9. Oh wow! This is truly gorgeous and so much work - a fabulous card, Hugs, Teresa x

  SvarSlett
 10. wawwwww hvor er det flot og gennemførtt.

  100000 tak for at du deltager på card and scraps udfordring.
  knusss♥

  SvarSlett
 11. En velfortjent seier :-)....å bidraget som fikk min stemme ;-)
  Den ble studert fra alle vinkler og kanter :-) Flink du :-)

  SvarSlett
 12. WOW, så lekkert! Nydelig utforming, kjempesøte motiver og virkelig lekkert utført :)

  Takk for at du scrapper med Papirdokkene

  SvarSlett
 13. Wow, this is amazing, I love what you have done with it. The scene and embellishments you used are beautiful. Thanks for joining us Going Grey with Scrap-Creations.

  SvarSlett
 14. Stunning creation and beautiful details!
  Thank you for sharing your lovely work with us at the Emerald Faeries!
  Hugs Nela

  SvarSlett
 15. Strålende som alltid :)
  Takk for all inspirasjon du sender min vei ;0)
  Sissel

  SvarSlett
 16. Herlig kort.
  Takk for at du deltar hos Papirdokkene :o)

  SvarSlett
 17. Ååå WOW for et fantastisk kort Kirsten!! Så stilig å lage både pop-up kort og staffelikort i et!:) Og du har virkelig laget en flott Australsk sammensetning her. Og du fargelegger jo superflott!!
  Ønsker deg en god påske!
  Klem, Camilla

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...