mandag 12. august 2019

Et hav av blomster med Prima sin Fruit Paradise kolleksjon

I dag viser jeg et mixed media prosjekt med Prima sin nye Fruit Paradise kolleksjon, som akkurat har kommet inn i butikken. Utgangspunktet er et hvit blad i tre. Bakgrunnen har blitt jobbe med i forhold til tekstur og farge, og det er lagt på sølv og gulleffekter i det hvite.Her er arket Blooming Season - Fruit Paradise fra Prima brukt og blomstene er klippet ut og lagt lagvis på bakgrunnen.Blomstene er lagt lagvis med ulike blomster fra Prima, hjemmelagde blomster med Heartfelt creation sitt klassiske rosesett. Her må du ha både stemplerdies, og embossingplate i settet, men blomstene blir nydelige. 


Innimellom blomstene er det lagt palmeblader som er tredekor fra Rayher.


Den lille rammen på toppen er kjøpt på en brukthandel. Det å ta bilder som skal publiseres

Det å ta biler som skal publiseres er ikke alltid like lett. Her må man tenke både bakgrunn, hva som er i fokus og jobbe med bildene i bilderedigeringsprogram etterpå. En av mine utfordringer er at jeg er glad i dyr og har alltid hatt dyr som både papegøye, hund og katter. Mange dyr er veldig glade i å være med på det som skjer og her var det ikke noe unntak (eneste er at dette er ikke min katt).


Dette er en nabokatt som er på besøk og vil ha kos. Men bildet viser også hvordan man kan tenke bakgrunn når man tar bilder av det man har laget.


Scrappehilsen fra Kirsten Hyde

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...