torsdag 12. november 2020

Til og fra lapper med Prima sin Sugger Cookie kolleksjon

 OK, så inrømmelsen kommer her, jeg er utrolig glad i Prima sine ark. Da Prima sin nye julekolleksjon kom ut i butikken, klarte jeg å få tak litt av alle arkene i kolleksjonen. Det endte med noen herlige juleprosjekter. Her er noen til og fra lapper laget med kolleksjonen.



På disse til og fra lappene er det brukt disse arkene fra Prima sin kolleksjon Sugar Cookie By Frank Garciafra:  Together For ChristmasChristmas Cheer Beautiful Christmas og Let's Build A Snowman.



Til og fra lappen er laget med diesen Regal Frame Die Set fra LDRS. Her er det brukt diesen som er merket rosa i bildet over. Det er lagt til et ekstra rosa og hvit lag utenfor diecuten for å lage litt ramme rundt tagen.


Motivene er kuttet ut med sirkel fra settet Fancy circles, fra LDRS. Det er lagt en hvit bølgekant rundt noen av diecutsene og en krans. Disse er kuttet med Silhouette. Kantene er gratisfiler fra Silhouette store og er bare omgjort litt.












Rundt noen av tagene er det laget en liten krans med piperenser i sølv. Hobbykunst har mange ulike pakker med piperensere som kan passe til disse arkene, blant annet pakke med rosa piperensere og hvite.  Piperenseren er formet som en ring og tvunnet litt forsiktig sammen. Så er det limt små vattkuler i gull, sølv og hvit innimellom.



Alle lagene er limt sammen med Uhu lim eller 3D puter.

Ønsker dere en fantastisk fin juleforberedelse.

Scrappehilsen fra Kirsten



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...