mandag 12. april 2021

Liten kommode til barn, med Crafters Companions Woodland friends

 Har du noen gang skulle gi den litt spesielle gaven til et lite barn? Det kan være en fødselsgave, en liten dåpsgave.  Eller det helt spesielle, der foreldrene kan samle på litt av minnene fra barndommen?


Boksen kan lukkes, og er pyntet med ark med trestruktur på utsiden. Disse arkene er fra samme serie som resten av boksen.


Listemønsteret på skuffene er kuttet med Silhouette. Det er en hvit kant, med en trefarget kant innenfor. Kuttefilene tegnes ganske enkelt i programmet selv.


Boksen lukkes med en liten lås.


Dette er en slik gave. En kommode med 4 skuffer, plass til både gaver og minner. I tillegg er det plass til en liten layout i lokket. Her er det bare å pynte.
Boksen er i papp fra gamle pappesker, og pyntet med papir fra blokka Crafters Comp. - Woodland Friends Vellum Pad, En fantastisk søte arkserie.
På skuffene er det brukt gamle skuffeknitter fra Kaisercraft og noen snoen små skuffehåndtak jeg hadde liggende.Blomstene og bladene er laget med Heartfelt sin Classic Rose sett. Skal du begynne å lage blomster selv, anbefales dette sette, Det er helt fantastisk, og kan brukes til å lage mange ulike typer blomster.


Inni blomstene fra Heartfelt, har jeg brukt mye kuler fra -  Simply Creative: Mini Snowballs. En kule i midten av hver blomst. Utrolig enkelt og stilfult.

På layouten i lokket, er det en liten luftballong. Dette er en var en gratisfil fra Silhouette en periode (husk å sjekke Silhouette for gratisfiler med jevne mellomrom). Vær litt obs på at denne filen av luftballongen er rotete satt sammen, med mange kuttelinjer. Den må ryddes opp i før du kan kutte den ut.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...