onsdag 15. desember 2021

Boks med juletags med Prima

 Her er det laget et sett med helt enkle tags av Prima sin juleserie Christmas Sparkle. Et av arkene i blokka, er allerede tegnet inn som ulike tags. Dette er kuttet opp, og tagsene er pyntet helt enkelt med blomster, diecutstekst og diecuts fra samme serie - Emphemera.


Forsiden på magebeltet på boksen er laget for å passe etter størrelsen på motivet på mønsterarket.


Boksen kan åpnes, og du ser et vindu og tagsene inni. 


Tagsene ligger inne i skuff i boksen. Jeg liker godt at det er en snor eller et bånd i tagsene. Her er det fløyelsbånd med glitter, fra Rayher,  som er brukt sammen med flettet tråd i sølv og natur fra Rayher og dekortråd i metall fra Rayher.


Alle tagsene er relativt enkelt pyntet. De trenger ikke være kompliserte. Veldig mange bare hiver gavetags etter at gaven er pakket opp. Men det er uansett fint å gi en enkel hjemmelaget tags på gaven. 

Flere av tagsene har fått motiver med utklipp fra Christmas Sparkle kolleksjonen til Prima. Diesen med teksten "Juleklem" er fra Papirdesign. Blomsten er laget med Heartfelt sitt Classic Rose sett.

Laget av DT Kirsten

Boks nr 3


Her er det laget en lik boks som boks nr 2, men med den er pyntet litt annerledes. Her ligger det også litt andre tags i selve boksen. Her er det også tatt utgangspunkt i Prima sin juleserie Christmas SparkleDenne boksen åpnes på samme måte som boksen før, og har et ovalt vindu hvor tagsene kan vises.


Tagsene ligger i en skuff inne i boksen.


Et av arkene i blokka, er allerede tegnet inn som ulike tags. Dette er kuttet opp, og tagsene er pyntet helt enkelt med blomster, diecutstekst og diecuts fra samme serie - Emphemera.

Blomstene er laget med Heartfelt sin Classic Rose, stempel, dies og embossingplatform. I midten av blomstene, er det brukt mini glasskuler. Disse glasskulene kommer i ulike farger, og det er tre ulike størrelser i en pakke. De er utrolig mye kuler i hvert glass, og de er sånn sett utrolig drøye.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...