fredag 17. juni 2011

Quilted vintage handbag / tote bag - Vintage veske i lappeteknikk

....or to challenge a challenge.....and myself....

Det er mye utfordringer som går på å lage papirprosjekter - men få utfordringer som går på søm - eller få som leverer sømprosjekter. Etter å ha finlest regler (etter beste evne) bestemte jeg meg for å utfordre meg selv i forhold til en skisse som jeg vanligvis ville brukt til å lage kort - flere utfordringer sier ikke noe om at en må levere papirprosjekter.

Datteren min "bestilte" en veske til læreren sin, så da hadde jeg også et prosjekt. På Stoff og stil fant jeg et stoff med bilde av vintage jenter. Jeg vurderte lenge å stemple noe med stoff farger og male dette - men stemplene er så små i forhold til størrelsen jeg ønsket - så dette stoffet passet perfekt.


Teksten sier "Those who love teaching help others love learning". Jeg lette lenge etter en rosa valmue eller ide til hvordan jeg skulle lage en valmue som tålte å være på en veske. Valget falt på denne blomsten som var det nærmeste jeg kom - siden papirblomst jo ikke holder. Svirlene er sydd på frihånd. Det er også bladene - men med bruk av ulike typer prydsømmer.Både forsiden og baksiden på vesken er laget etter beste evne til skissen Clp challenge


Jeg har utfordret meg selv og utfordringen hvor kriteriet er å lage et "craft project" til skissen


Inni vesken er den helt nøytral og tar igjen de beige - hvite fargene utenpå. På denne siden har jeg også forsøkt å stemple litt svirler langs kanten av jenta.Utfordringer jeg deltar på med denne vesken:
(Challenge the challenge and myself - with a different craft project without paper  - trying to follow the rules)

10 kommentarer:

 1. I absolutelt love your blog header, the flowers and dog are all so perfect.


  A really nice take on our inspiration as well, thank you for joining in at Stampalot Challenge this month and good luck.

  B x

  SvarSlett
 2. Lovely to see some different from the norm, what a great little bag you have made. Thanks for joining us at Sir Stampalot this month.
  Pinky

  SvarSlett
 3. What a fabulous bag - beautiful image and that poppy is stunning! Thanks for joining us at Sir stampalot this month and good luck!

  SvarSlett
 4. Your bag is wonderful! Such a lovely image, and a gorgeous poppy! Thanks for sharing it with us at Sir Stampalot this month.

  Lynne x

  SvarSlett
 5. What an adorable bag!!! I LOVE IT!! Thank you so much for sharing your beautiful creation with us this week at The Shabby Tea Room :-)

  SvarSlett
 6. This is a fantastic bag. Beautiful and useful too! Thank you for joining our challenge at Sir Stampalot this month.
  Clare x

  SvarSlett
 7. wow what a gorgeous creation! Thanks for joining in our Stitching challenge this week over at CRAFT! Gemma :)

  SvarSlett
 8. what a wonderful creation
  Fantastic interpretation of the photo

  Thanks for joining us at Sir Stampalot this month and good luck!

  Hugs
  Francesca

  SvarSlett
 9. What a lovely idea! Loving all the detail
  Thanks for joining us at CLP
  Yvonne x

  SvarSlett
 10. Wow, så utrolig flott en veske du har sydd! Herlig, annerledes bidrag til skisseutfordringen vår hos CLP utfordringsbloggen!! Tusen takk for at du deltar!! Nydelig håndarbeid!! :)

  Klemmer, Hege

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...