søndag 8. januar 2012

A new year - and two new calendars

Kalender nr 1


Like før jul lagde jeg endel kalendere. Jeg har bare vært litt sein med å få dem ut på bloggen. Her er en av dem. Kalenderne skulle være relativt enkle. Baksiden av kalenderen består av malt papp fra en pappeske. To deler papp er knyttet sammen med bånd fra Panduro. Kalenderarkene er "Julens gleder" fra Papirdesign.


Stempelet er Magnoliastempelet; "Sweet rainbow Explore Tilda". Motivet er fargelagt med promarkere. Liten marihøne er fra Søstrene Grene. Fjær fra Panduro Hobby og hvite blomster fra Kort og Godt.

Kalender nr 2


Denne kalenderen er laget på samme prinsipp, men med annet mønsterark og stempler. Dette gjør kalenderne mer personlig synes jeg.


Tilda stempelet er det første Tilda stempelet jeg kjøpte og er gammelt - jeg har ikke klart å finne ut hva det heter. Tilda er fargelagt med promarkere. "Livet skal ikke begripes - det skal gripes" er stempel fra Norsk Stempelblad.


Fjæren er fra Panduro, hvite roser fra Kort og Godt. Rød rose er kjøpt på messe (og jeg vet ikke helt hvem som har produsert den). Plaststjerne fra "Downstairs" på Markens (Kristiansand).


Jeg er også med på disse utfordringene:5 kommentarer:

 1. This is a lovely idea! Thanks for joining us at THE SHABBY TEA ROOM ;-)

  SvarSlett
 2. Dette er virkelig nydelig, Kirsten :-)
  Gratulerer også med honorable mention hos The Shabby Tea Room :-)
  Klem
  T.

  SvarSlett
 3. oh wow these are beautiful!! Thanks so much for joining in with us this week at MDUC! Hugs!

  SvarSlett
 4. beautiful love the colours on the second one especially thanks so much for joining us at MDUC this week
  hugs sara x

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...