fredag 12. april 2019

En bryllupsgave som lyser opp på gavebordet

Hei igjen dere. I dag viser jeg et prosjekt til bryllup.
Her er det brukt en av Rayher sine biler i tre. Bilen kommer i plater og du bygger den enkelt sammen utifra instruksjoene på pakken. Delene festes med trelim.


Etter at bilen var satt sammen, ble den sprayet i gull. Hjulene og innvendig ble bilen malt med sort akryllmaling. Ratt og seter ble malt med rød akryllmaling.

Oppe i lasteplanet har jeg plassert en liten flaske med sprudlevann, en hjemmelaget brudebukett med hjemmelagde blomster og et lite tag album, hvor gjestene kan skrive en hilsen til brudeparet.


Den lille flasken er satt ned i en liten pyntet pringlesboks for at den skal stå stødig.


Hjemmelagde blomster, laget med dies, gamle Primaark og blonder.


Brudebuketten er laget ved å bruke en halv delbar akryllkule på 14 cm. Under kulen har jeg limt fast en rull med kartong med limpistollim. Over kulen har jeg festet masse blonder. Så har jeg festet på hjemmelagde blomster med Liquitex lim.


Den lille øyestikkeren er laget med øyestikkerdies og gullark.


Det lille albumet inneholder en haug av små tagger, hvor gjestene kan skrive en hilsen. 

Dette albumet heter Accordian tag album. Det er enkelt å bygge og skjønne hvordan det er satt sammen utifra et bilde, for de som har bygget litt fra før. Det består av to halve esker som er festet sammen med en tykk papirstrimmel i bunnen. Mellom sidene i boksen er det festet hjemmelagde "åpne konvolutter" som er limt sammen, slik at det minner om et trekkspill, slik at taggene kan settes opp i konvoluttene. Det finnes flere tutorialer på dette på you-tube og du søker opp Accordian tag album. Jeg gir ikke en tutorial på dette albumet her, da det er litt diskusjoner i miljøet på hvem som eier utvidede rettigheter til tutorialen på albumet. Her er det brukt hjørnepunch som avrunder hjørnene og hjørnepunch med mønster. Hjørnepunchen med mønster er en gammel Martha stewart punch, men Hobbykunst har fremdeles flere hjørnepuncher inne i butikken..Albumet er dekket av Prima sitt ark: Floral Memories - Cherry Blossom Gold FoiledHåper dette inspirerte litt, til en litt artig bryllupsgave som pynter fint opp på gavebordet.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...