lørdag 22. juni 2019

Babykort med Reprint sin Drem big serie og mine favorittdies

Nå er det sommer og her har jeg laget et lite babykort med Reprint sin nye baby serie - Dream big - som er utrolig nydelig. Her viser jeg også litt kreativ bruk av noen av mine favorittdies.Her er det laget et kort med litt annerledes form ved hjelp av kreativ bruk av dies. Jeg har litt tro på å finne alternativer med en del av de diesene jeg er utrolig glad som er litt annerledes. Dette er også for å vise at du fint kan investere i et par sett med litt finere og dyrere kvalitetsdies, og virkelig få brukt disse på mange måter. Her er det brukt LDRS: Allifair Build-A-Card dies for å lage formen på kortet. Jeg har kuttet til en stripe med hvit kartong og lagt kantdiesen over i enden og under kartongen midt på kortet. Dermed kutter diesen bare der den ligger over kartongen, i enden av kartongen. Dermed kan man få et langt kort istedet for den formen som opprinnelig er tenkt. 


Blomstene her er hjemmelaget av noen gamle rester av Prima ark. Dette er en suveren måte å få brukt opp blomster. Under motivene er det lagt en rund bord laget med Rayher: Spring Wreath - Dies. Dette er en dies jeg har brukt så mye, at den nesten er slitt ut. Ballongene er kuttet ut fra arkserien.


Dette er et enkelt kort, og her er det laget skrivefelt og tags, ved bruk av LDRS: Fancy Rectangles & Layers Die Set. Dette er et utrolig fint sett med dies. Jeg har brukt det mye til både å lage skrivefelt i kortene og å kutte ut motiver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...