tirsdag 2. juli 2019

Babykort med Reprint sin Dream Big serie og LDRS dies


Her har jeg brukt Reprint sin Dream Big serie til å lage et herlig babyjentekort. Dette kortet er laget i lag på lag med diecuts. Dette er en fantastisk fin stil synes jeg, og er relativt enkelt å lage. 


Selve kortet er laget med Allifair Build-A-Card diessettet fra LDRS. Dette er en dies jeg er utrolig glad i og har brukt til mange kort. Selv etter mye bruk er ikke diesen utslitt. Her er det brukt limputer mellom mange av diecutsene for å skape en 3D effekt. Ellers er det brukt Uhu lim, som jeg synes sitter godt og skaper lite limsøl. Husk da å få flaske med sort mønster og ikke grønt. Jeg vet mange har hatt vansker med å finne Uhu lim med sorte og gule flasker her i landet, men Hobbykunst har dem.


Motivet og blondekanten under motivet er dieset ut med dies fra settet Regal Frame Die Set fra LDRS.  Bladene som er brukt her, er en helt nydelig dies fra settet Grace Build-A-Card Dies fra LDRS. Blomstene som er brukt her er rester fra ulike blomster jeg har hatt liggende en stund.


De små taggene som er lagt under motivet på høyre side er dieset ut med dies fra settet Fancy Rectangles & Layers Die Set som også er fra LDRS.  Sommerfuglen er fra forsidearket på Reprint sin Dream Big serie. Pass på å også bruke deler fra embalsjen på det du kjøper om du kan det. Bruk det du kan.


Sirkelen i bakkant er laget med enda et diessett fra LDRS, Fancy circles. Rundt sirkelen har jeg brukt en Scalloped mønstersaks for å klippe til den rosa sirkelen rundt. Slike sakser var noe av det første scrappeutstyret jeg fikk for 15 år siden, men denne saksen er fremdeles ganske mye i bruk til akkurat dette formålet.  Langs noen av kantene har jeg distresset med Tim Holtz sitt Vintage Photo distress ink


Ønsker dere en god sommer videre.

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...