torsdag 12. september 2019

Julekort med Prima sin Christmas in the Country serie

Høsten har kommet og mange er for alvor i gang eller i startgropen med juleforberedlesene med kort og smågaver. Prima har kommet med med en fantastisk søt juleserie, Christmas in the Country, i de typiske julefargene og herlige klassiske motiver. Denne serien er fantastisk til juleprosjektene i år.
Denne serien finnes blant annet i A4 størrelse. Her har jeg laget fem kort, hvor framsiden av kortet er laget med et A4 ark som bakgrunn. Kortene er laget i størrelsen 9,5 x 12,5, hvor mønsterarket på forsiden er kuttet i 9x12 for å bruke mest mulig av arket. 


På panelene har jeg brukt ulike bakgrunnstempler, stemplet med embossingstempelpute og hvit embossingpulver. Slik embossing var vanlig å bruke for 10 år siden, men har gått litt i glemmeboken for mange kortlagere.  I tillegg er det her brukt - Chunky Embossing Enamel, som er strødd på panelet før det er panelet er varmet fra undersiden for å feste det tykke emgossingpulveret. I bakgrunnen har jeg også brukt en rutete washi tape i gull, som er revet opp litt. Dette er en tykk washi tape, med mye på rullen som er veldig drøy. Dette er nok den washi tapen jeg har brukt aller mest, og bruker masse på bakgrunner både på layouter og kort.


Motivene er fra Christmas in the Country blokka. De er enten kuttet i firkanter eller dieset ut med en sirkeldies fra LDRS sitt Fancy circles dies sett. Rundt kanten på motivene er det brukt mønstersaks og klippet ca 2mm større i hvit kartong. Blomstene her er hjemmelaget, med tykt glitter i midten.


Håper dere får noen kreative juleforberedelser fremover.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...