lørdag 2. november 2019

Julekule med nytt byggesett fra Rayher

Vanligvis lager jeg innholdet i kuler helt fra bunnen av. Nå har derimot Hobbykunst fått inn noen supersøte sett i tre til de delbare julekulene, så da måtte dette prøves.
Settene er superfine for alle de som ikke bygger innhold til kulene fra bunnen av selv. Tresettene kommer flatpakket, og kan fint settes sammen uten å limes. Av erfaring, vil jeg foreslå å male settene etter at de er montert og ikke før, da de kan være vanskelige å trekke i hverandre med tykk maling på.


Her har jeg valgt et sett med skog og bil, men Hobbykunst har også flere andre sett med ulike motiver og til ulike størrelser kuler.I toppen her er det hjemmelagde julesterner laget med diesset og pregesett fra Heartfelt. I miden av disse er det brukt herlige miniatyrglasskuler i gull fra Rayher.
Bladene er laget med dies og 3d embossingfolder fra Heartfelt sitt Classic rose sett. På undersiden av kulen er det brukt fin strukturpasta fra Rayher. Dette skjuler trefestene på undersiden. 


Denne er superfin og tykk og egner seg både til å lage falsk snø som her og til bruk over stensiler. Her er det strødd litt fint hvit glitter i pasten mens den var våt.

Disse er relativt enkle å bygge sammen, og blir fine julegaver.

Håper på å se flere forsøke seg på disse.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...