lørdag 22. august 2020

Life is better on the Porch

 Vi har gått gjennom et halvår, hvor veldig mange har brukt mye av våren og sommeren på balkongen og terrassen. Da jeg så mønsterarket General Store fra Farmhouse kolleksjonen til Graphic 45 med teksten "Life is better on the Porch", ble dette utgangspunktet for et lite titteskap.


Her er det meste laget i papir fra bunnen av, etter egen mal. Lampen er laget etter en ide fra en engelsk lampe. Stolen, terrassen og blomsterpotten er laget på frihånd.


Utgangspunktet er et trebrett fra Rayher. Slike trebrett kan brukes til så mangt, men her har jeg valgt å bruke det til et titteskap.Bakgrunnsarket og arket som er brukt langs kantene av brettet er fra Ciao Bella -  Dolomiti Wood Double-Sided Cardstock


I bunnen er det laget en liten terrasse. Denne er laget med ark med trestruktur fra Carta Bell: Beach Woodgrain - By The Sea. Gjerdet er kuttet med en dies fra LDRS sitt diessett Allifair Build-A-Card dies

Den lille sykkelen er en herlig liten miniatyr som du finner i butikken.

Her er det også brukt die cuts/ collectables fra Kaisercraft. Kaisercraft gir ut slike collectables til omtrent hver kolleksjon de utir. Hobbykunst får de inn med jevne mellomrom. Her er det også brukt roser fra Prima.

1 kommentar:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...