torsdag 24. desember 2020

Gaveinnpakning med Maja sin Traditional Christmas

 Da har vi kommet til den 24. desember, og siste luke i Hobbykunst sin julekalender. I dag er selve juledagen for oss i Norge. Julen blir nok annerledes for mange i år, men uansett hvordan du feirer eller hvem du feirer med, så håper jeg den blir bra.



Alvene på toppen og arket med linjer er fra Maja sin serie Traditional Christmas - Santa´s Elves. Arket med ruter er arket By the fireplace fra samme kolleksjon.




Blomstene her er ulike gamle blomster fra blomsterlageret mitt. Bladene er fra LDRS sitt sett Grace Build a card dies  Disse bladene er supersøte. Jeg pleier å bøye dem litt, slik at de får mer 3D form.


Innimellom her er det brukt utklipp av Gnomer fra arkene, og diecuts i rester fra serien Traditional Christmas og diecuts laget med LDRS sin Fancy Rectagles and layers die set sammen med Regal Frame die settet til LDRS.


Alt er montert med 3D puter for å skape dimensjon. Innimellom er det brukt julestempler med tekster fra Mathia design.



Det er sprayet på litt hvit spray og gesso for å lage litt snøeffekt. Etter det har jeg hatt hvit glitter i den våte malingen for å få det til å skinne som nysnø.


Inni boksen, er den delt i to. Her ligger et skinnbelte, som er den egentlige gaven og en hjemmepyntet julekule. Julekulen er en billig enkel julekule, med vinyltekst. Teksten er kuttet med Silhouette og er en gratis svg fil.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...