tirsdag 12. januar 2021

Dobbelt 3D trappekort til bryllup, med Maja design - med mal

 


Kortet er laget med Maja sin Miles Appart serie, med arkene Keep in TouchThinking of you og A few words. Motivet med brudeparet er fra et gammelt Maja ark.


Hjertet på pinne er fra Rayher. Ordene er laget med dies fra Papiresign - Livet Smiler og Gratulerer


På enden av de små firkantene er det brukt dies fra LDRS, her er et brukt den minste diesen i sette Regal Frame Dies


Hesteskoene er en gammel dies fra Kaisercraft.


Blomstene her er kuttet ut fra Maja ark. Innimellom bladene er det brukt hvite sviler. Disse er klippet ut av diecuts fra LDRS. Husk at du kan bruke diesene dine på mange måter, også ved å klippe ut deler av dem.


Laget av stemplet her, er et stempel fra Mathia design. Skrivefeltet er laget med dies fra LDRS sitt sett  Regal Frame Dies.


Kortet kan pakkes flatt for å sendes. Og kommer fint under 2cm grensa.Mal og beskrivelse:

Basisen for dette kortet er bokser som er 4x4x4 cm store. Jeg synes dette ble en passelig størrelse for et kort. Trappekortet er satt sammen av to rette firkantede prismer, som er 12 cm høye. Så er resten av kortet bygd rundt disse. Dette er et kort som er greit å kutte ut på skjærebrett. Stiplede linjer er preging. I tillegg er det limtapper på sidene.

Kutt ut og score to like figurer. De settes sammen til to rette firkantede prismer. Limkanten festes under siden i motsatt ende. Gjerne fest de sammen i det ene hjørnet med den tynne kanten delen, nederst i mal 3.Så skjærer du og scorer ut delene i  del 2. Her skal det være to av hver. Fest en mellomste trappen til hver av de store trappene, slik at trappen vender på skrå utover (se det ferdige pyntede kortet). Så feste du på det nederste trinnet. Her har jeg plassert det motsatt vei, slik at det blir et fysisk trappetrinn, med hulrom inni trappetrinnet.

Hoveddelen av del 3, lages i to like deler. Denne limes på i forkant og bakkant av de høyeste 3D trinnene (firkantede prismene). Dette gjør at det ser ut som 4 firkantede prismer som er satt sammen. Se det ferdige pyntede kortet.
Dette er tagen som skal sitte løst oppe i de øverste trappetrinnene i kortet. Denne pyntes og legges løst oppi midten av de øverste trappene. Her er det plass til skrivefelt i bakkant.
Disse trekantene danner bunnen av kortet. Her er det kuttet ut en av hver trekant. Den er limt fast i brettekanten, under det lille trappetrinnet i forkant, slik at trekanten vender inn mot midten av kortet. Jeg har festet to små magneter mellom mønsterarket og kartongen her (merket grønnt). Dette gjør at kortet står stødig når det er opplsått.

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...