onsdag 16. juni 2021

Tim Holtz inspirert lerret

 Visste du at du kan kjøpe strie i metersvis på Hobbykunst? Strien er 20 cm bred, og dette kan det lages noe kreativt ut av. Her er det laget et lerret. Dersom du ikke gidder å lage lerretet selv, men vil kjøpe det ferdig finner du også ferdig lerret i strie i nettbutikkenHer er det først laget en ramme, med støtter i hjørnene. Denne er dekket med mønsterark fra  Tim Holtz. Deretter er strien trukket rundt lerretet og limt fast langs kantene med Liquitex Heavy gel.

Her er det brukt ark fra Tim Holtz sin nydelige Idea-Ology: Paper Stash Cardstock Pad

For å få en farget effekt på lerretet, har jeg brukt en stensil sammen med tykk maling. Her er det brukt tykk gesso, sammen med farge.

Det er brukt ulike mixed media trasj, knapper og detaljer fra scrappelageret. Tilslutt er det malt litt forsiktig over med brun maling for rusteffekt. Deretter har jeg brukt litt Liquitex Heavy gel med litt Flokk Viskose Pulver. Dette danner en fantastisk rusteffekt. Flokk pulver finnes i mange farger i butikken.

Vintagemannen er fra pakken Tim Holtz: Idea-Ology Baseboard Dolls. Disse er ganske tykke og stødige i bruk.


Lerretet er laget med tykke pappbiter, som er limt sammen med lerretstape. Her er synlige flater dekket med ark fra Tim Holtz sin Idea-Ology: Paper Stash Cardstock Pad. På den andre siden er det strammet opp strie, som du får kjøpt  i metersvis på Hobbykunst.

1 kommentar:

  1. you have a good knowledge of Cricket you Can play daily online ,live cricket games,
    cricket online games, best cricket games, play cricket online, cricket game online at best cricket games app for android phones to win real
    cash and amount to instant approve in your bank or Paytm wallet.
    cricket online games

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...