fredag 2. juli 2021

Finnabairvoks på papirprosjekter - tags med Prima sin Golden desert kolleksjon

 Finnabair har sluppet voks i tupe, som nesten krever en liten feiring for oss som liker Fainnabair sin voks. Norske regler, gir nemlig forbud mot salg av voksen til Finnabair i de kjente gamle boksene, så derfor har Finnabair tenkt ut ny produktemballasje, litt spesielt for vårt marked. Hobbykunst har mange av disse herlige voksene inne. Voks bruker mange på ulike mixed media prosjekter, men her har jeg forsøkt å bruke dem på papir. Det fungerer også godt.På dissse tagene er det brukt ark fra Prma sin Golden desert kolleksjon - Choella Majove, og Saalton. Dette er en herlig kolleksjon, som kanskje kan virke litt vanskelig å bruke, men kaktusene og ørkenføellsen gir en herlig sommerfølelse på prosjektene. Her er bakgrunnen fått et strøk med tykk gesso, som er lagt over en gammel Prima stensil.


Her er det brukt en utall av dies fra forskjellige produsenter. Den brune pilen i bakgrunnen er dies fra Studio Light. Teksten "Livet Smiler" er en dies fra Papirdesign. Selve tagen er laget med dies fra LDRS - Fany Rectangles & Layers dies set. Den brune diecutsen med ruter er laget med dies fra LDRS sin Regal Frame Dies set. Sirkelen med kaktuser er kuttet med dies fra Fancy Circles die set, også dette fra LDRS.


Blomstene er hjemmelaget med Heartfelt sine blomstersett. I midten av de grønne blomstene er det brukt isoporkuler fra Simply Creative. Denne posen er utrolig drøy og kulene varer til en haug av ulike prosjekter. Inni de rosa blomstene er det brukt mini glasskuler. Disse fåes i 3pk i forskjellige størrelser og farger.  I bakgrunnen er det også brukt Prima bling.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...