mandag 22. mars 2021

Påskeegg i mixed media stil

 Så er det nesten påske, og det er på tide å komme med et skikkelig påskeegg i mixed media - Tim Holtz stil. Her er det brukt et delbart plastegg fra Rayher som utgangspunkt. Den ene siden er pyntet med mixed media og den andre er latt være blank. Her er det brukt Liquitexlim som mixed media lim, Decoupage lim fra Rayher og papirlim fra RayherSkal du male på plast, kan det først lønne seg å jobbe litt med plasten og lage decoupage på den først. Her er det brukt en blonde som er festet på det halve egget med decoupage lim. Dette limet her, fra Rayher, tåler også å stå ute.


Som mixed media på egget, er det brukt masse gamle chipboards diecuts, noen gamle thikersbokstaver, isoporkuler fra Simpley Creative, Det er også funnet fram to av de nye Chipboardplatene fra Stamperia med tannhjul og steampunktekster. Her er det et stort utvalg, og disse gav mersmak.Alt er spraymalt sort, for å komme inn i alle krinkler og kroker. Deretter er det flekkevis malt med Solo Goya maling i forskjellige farger
Tilslutt er det satt på et lite blomsterhav, litt bling og en tekst fra Tim Holtz. Den lille jenta er en tykk utskåret figur fra Tim Holtz sin kolleksjon, og er superfin til slike mixed media prosjekter.Baksiden er pyntet med blonder, tannhjul i chipboard, diecuts og utklipp av bølgepapp. Alt er spraymalt sort, før det er gtt over med ulike akryllfarger.

Ønsker dere en riktig god og kreativ påske.

Scrappehilsen fra Kirsten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...