fredag 12. mars 2021

When life gives you lemons

For en tid tilbake fikk jeg tak i et utrolig søtt ark med sitroner fra Bella Blvd:  - Zesty - Squeeze The Day. Jeg hadde en layout i hodet til dette arket, men visste først ikke helt hvilken vri på ordtaket jeg skulle bruke. Nå har jeg tre katter, hvorav den ene er gammel og ikke lenger klarer å stelle pelsen skikkelig. Den får dermed floker og trenger å bli klippet i tradisjonell "Løveklipp", slik flere katter gjør. Når hun er nyklip, ser hun litt stusselig ut (men veldig lykkelig). Her ble bildet av nyklipt katt, med en nyskjærrig skogkatt (med fantastisk pels) i bakgrunnen utgangspunktet for "When live gives you lemons".


Her er det jobbet litt med bakgrunnen før layouten er bygget opp. Det er brukt hvit Bazzill som bakgrunn. Så er det brukt gesso og en Primastensil for å lage litt 3D effekt på papiret. Det er limt på Foam og 3D bokstavrester, litt hulter til bulter diagonalt fra nederste venstre hjørne til øverste høyre hjørne. Så er arket grunnet med gesso.  Arket er tørket. Så er det spredd på litt Color Burst fargepigment i gult og vannspray. Tilslutt er det gått over med litt Inkon3 Goddess green stempelpute, med svamp. 

Layouter med mye jobbing med bakgrunnen kan bli litt krøllete. Det anbefales å stryke siden etterpå, eller å gjøre som jeg har gjort her - montert en side med kartong bak layouten for å stive den opp. Her er den kartongen sort, som også lager en ramme rundt layouten.


Sitronene er kuttet ut fra arket Bella Blvd: Zesty - Squeeze The Day. Det er også kuttet ut diecuts med grønnfargen på baksiden av arket med dies fra LDRS - Dainty Doilie border die  og Regal Frame die set, hvor to av diesene er brukt,Diecutsene og bildet er montert på en mengde 3D puter for å få litt høyde på layouten. Diecuten med ordet Sunshine i gult og den lille gule banneren med tekst er fra en pakke med Collectables fra Kaisercraft. Disse kommer ut rett som det er i ulike kolleksjoner og er superfine til denne typer layouter. Den gule blomsten er laget med gult kopipapir og Heartfelt sin Classic Rose sett.


Innimellom utklippene her, er det stukket inn noen gule billetter. Disse er klippet ut fra arket Kaisercraft: Party Popper - Oh Happy Day Collection. Dersom du ikke ønsker å kjøpe en pakke med Collectables og utklipp, hvorfor ikke kjøpe ark som dette og klippe ut motivene derfra.


Teksten "When life gives you lemons" er tegnet i Silhouette studio og kuttet ut med Silhouetten.

"When live live you lemons ..... take sunshine wherever you go"


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...