tirsdag 12. oktober 2021

Boks med kremtopper i utradisjonelle julefarger - med mal

  Crate Paper har kommet med et fantastisk juleark, Pretty Poinsettia - Busy Sidewalks-. Dette arket er fantastisk til å lage store julestjerner av. Disse blir super pynt på både kort og esker. Et ark, holder til 5 dobble julestjerner. Her er den  herlige julestjernen, i typiske julefarger, brukt sammen med Majaark i gule farger. Dette er inspirert av esken til kremtoppene inne i esken.De gule arkene er fra Little Street Cafe serien til Maja. Under er det bruk gul kartong og et gammelt orange ark, som ble kjøpt på Hobbykunst den gangen de åpnet i Vestby. Figuren under julestjernen er laget med dies fra Regal Dies settet til LDRS. Tagen under bindersen er laget med dies fra LDRS Fancy Rectangles and Layers, også denne fra LDRS.


Julestjernen er klippet ut av arket , Pretty Poinsettia - Busy Sidewalks og har fått små glassperler i gull i midten.


Esken er laget til å passe til en kremtoppeske. 
Størrelsen på en kremtoppeske er 10,2cm (4") x 15,4cm (6") x 2,7cm (1").
Malen på min esketype er lagt ved under. Lokket er laget 0,4cm større enn bunnen. Det gjør at det er plass til mønsterark på sidene på bunnen.


Bindersen er fra en pakke med Jumbobinders i skikkelig gladfarger. Hvorfor ikke bruke binders på vanlige prosjekter som pynt, istedet for bare å bruke dem på binderskort? Teksten "Juleklem" er fra Papirdesign og passer suverent denne julen. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...