lørdag 2. oktober 2021

Hestekort med Stamperia

I dag er det internasjonal scrapbooking dag. Noen av oss sitter og scrapper, enten på treff eller digitalt, i felleskap. Her er det laget et kort med Stamperia sin nydelige serie Romantic Horses.

Kortet er avlangt, pyntet godt med papir i lag på lag, med blomsterrester og diecuts. Bladene her er laget med Heartfelt sin Classic Rose blad.



Solve motivet er hentet fra arket Stamperia: Cards - Romantic Horses og er finklippet litt rundt blomstene i hjørnet- Alt er montert i lag på lag på lag med paneler og 3D puter, for å få litt dybde i kortet.


Bakgrunnsarket her er Stamperia: Lady with horse - Romantic Horses. Dette er jo et ark som gjør vondt langt inni hjerterota å bruke på baksiden, så lærdommen er å kjøpe flere ark.



Innsiden er pyntet enkelt med paneler og skrivefelt. Hesteskoen med hesten er et utklippsark fra samme serie Stamperia: Horseshoe - Romantic Horses



Blingene i sølv er avklippede firkantede bling i sølv av et strassbånd fra Rayher. Dette båndet har jeg brukt utrolig mye. Klipper opp blingene i båndet og bruker disse. På dete båndet har du både runde og firkantede bling.



Baksiden er enkelt pyntet med panel og hestesko.

Ha en god scrappedag videre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...