fredag 22. oktober 2021

Ekslosjonsboks med tårn og Graphic 45 sin Woodland Friends kolleksjon

Jeg synes alltid det er veldig artig med nye bretteteknikker. Det er utrolig mye fint som er laget, og holder man øynene oppe blant utenlandske scrappere, finner man nye teknikker som få har brukt så langt, her til lands. 

Denne gangen har jeg laget en høstlig eksplosjonsboks fylt med natur. Denne er laget i Graphic 45 sin serie Woodland Friends, som er så utrolig søt. Kolleksjonen er fylt med lune høstfarger, blomster og dyr.Selv eksplosjonsboksen har jeg laget som en sekskant, med lokk. Hanken på lokket er klippet på frihånd.Blomstene på lokket er Primaroser i grønntoner og blomster laget med Heartfelt sitt Classic Rose sett. Inni blomstene er det brukt glassperler i gull. Grønn pyntestein ved hanken, er fra et gammelt smykke.I første omgang, dette alle de seks sidene ned når du tar av lokket. Her er det brukt triple paneler. Alle sidene som brettes ned er pyntet med utklipp, og blomster. Noen har plass til bilder, om man ønsker å legge til det senere.Inni boksen er det en flipp som du kan dra i.Boksen med lokk, før den er dratt opp til tårn.


Her er boksen dratt opp til ferdig tårn. Egentlig kan du legge så mange tårn du vil, inni hverandre her. Her er det tre tårn som er brukt.Du kan fint dra opp et tårn av gangen, og bøyer flippene litt utover. Da står den.Her er tredje tårn satt opp, og her er det kun noen flipper igjen å dra ut i toppen.Flippen som draes ut i toppen, er enkelt pyntet med klistremerker fra serien.Her er det forskjellige klistremerker og tekst på forsiden og baksiden av tårnet.Alle sider er pyntet.På denne eksplosjonsesken har jeg brukt litt egne mål, men det finnes mange tutorialer på lignende bokser på you-tube. Et eksempel er her (leser du fra datamaskin, kan du se videoen. Ser du fra mobiltelefon vil somregel ikke det fungere, da kan du bruke linken).:

https://www.youtube.com/watch?v=UQbn5E--fXk&t=737sDenne typen bokser blir superfine om du setter inn litt egne bilder på noen av flippene. Det blir da som et minialbum.Lykke til 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...