mandag 26. desember 2011

Decorated books


Jeg har dekorert fire enkle små notatbøker. De er dekorert på utsiden, og plass til egne notater inni. Bøkene var knasj rosa, med linjer og kjempekjedelige da de ble kjøpt.


Papiret som er brukt her er "My Mind's Eye - Ooh la la, out and about" Bildet på forsiden er tatt på veien fra Darwin til Katherine. Den svarte koalaen er en liten "body tattoo" (typen som en klistrer på med vann og vasker av når en er lei), mens vegskiltet med koala er et klistremerke, begge kjøpt i Australia. Bildet på baksiden er tatt like ved Uluru. Silhuetten av treet er skåret ut med Silhouette SD. Stempelet av speideren har med kart har jeg kjøpt på Scraporama en gang i tiden, men jeg vet ikke helt hvem som har laget det. Stempelet er fargelagt med Promarkere.


Arket brukt til å trekke boka er kjøpt i England. Stempelet er "Magnolias - Sweet Rainbow - Explore Tilda". Stempelet er fargelagt med Promarkere, og pyntet på med Glossy accents og Stickles glitter. Papiret bak Tilda figuren er fra Pion design. Skiltet med dyrene - er et bilde tatt på reise gjennom Noosa området i Australia. På baksiden av boka har jeg brukt et bilde fra "North Star Stamps  - Traktor" Båndet er fra Leanne.no. Sommerfugl i metall er fra KortHobby.


Dette papiret er fra Panduro. Tildafiguren er "Australian Tilda", fargelagt med Promarkere. Benken er klippet på frihånd i brun Bazzill. Kameraet er en liten charms (funnet i en perlebutikk i Brighton!). Bildet i bak Tilda figuren er tatt ved Cape tribulation. På baksiden har jeg pyntet med ark fra Pion design og et vintage motiv. Motivet er fra en bok, kjøpt i en brukthandel i England (et skikkelig funn!)


Den siste boken er dekket med et ark kjøpt i Enland. Motivet er også her "Australian Tilda", men håret ved ørene er klippet vekk slik at Tildaen her plutselig ble til Edvin :)  Figuren er fargelagt med Promarkere og sitter på en benk som er  klippet ut på frihånd av brun Bazzill. I hånden har figuren en liten firfisle charm. Bildet i bakgrunnen viser gamle hulemalerier inni en hule i Uluru. De sorte hengslene er skåret ut med Silhouette maskin. Dette har jeg laget selv, ved å ta bilde av noen gamle hengsler, gjort konturene kraftigere i Photoshop og fått Silhouette Studio til å markere hvor Silhouette maskinen skal skjære. I en liten prosess i seg selv - men helt hjemmelaget.

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...