lørdag 31. desember 2011

Happy new year and top 5

Godt nytt år til alle som følger bloggen. Dette er det første året jeg har blogget og gøy har det vært. Over 22.000 besøkende før mitt første bloggeår er over hadde jeg aldri drømt om. Hvordan velge ut innlegg til top 5? Nei det vet jeg ikke helt, men jeg har forsøkt å velge litt variert.

Jeg legger ut en liten nyttårskavalkade over noen av scrappeinnlslagene:


Mitt første innlegg - en ekslopsjonsboks 
Jeg har scrappet i mange år. For noen år siden var jeg med på mitt første treff som var NM i scrapping. Etter det har det blitt mange Skitreff og konkurranser på treff. Mange av de jeg var på treff med blogget og tilslutt ble jeg spurt så mange ganger om jeg hadde blogg at jeg startet i mars. Denne ekslosjonsboksen var mitt første innlegg. Deltok i konkurranse på Ski treffet med denne og kom på 2. plass.

Min mest kompliserte boks - Et cryptex
Min mest kompliserte boks var cryptexet. Boksen har hjul med tall utenpå. Disse må en skru til riktig kode er funnet og da kan en åpne boksen. Malen på denne finner du i innlegget.Mitt mest besøkte innlegg - Bil med strikkmotor

I sommer lagde jeg en bil med strikkmotor. Denne skal gies som bryllupskort til en god venn av familien som er bilselger som gifter seg i februar.

Mitt tyngste julekort - Et shaker kort
I oktober lagde jeg dette kortet til konkurransen på Ski treffet. Kortet ble kjempetungt - men jeg vant konkurransen. Premien var blant annet en boks med 24 tusjer og var det bare å utfordre seg seg på fargelegging med tusj.


Scrappetreff er mye latter og moro - og jeg har fått utrolig mange nye og gode venner. Denne hatten ble til etter mye tull og fjas før siste treff. Hatten har lys foran, blinkende edderkopp og selvlysende svirle :)Godt nytt år til alle.

4 kommentarer:

 1. GOdt nytt år!
  For en herlig samling av utrolig flotte kreasjoner!!
  Men listen din kunne vært sååå mye lengre, hvertfall om det var jeg som skulle laget den ;)
  Du er ett oppkomme av ideer, og utrolig dyktig til å få de i ut i papir :)
  Tusen takk for all inspirasjon ♥
  Ha en superduper flott dag, og ett kreativt 2012!
  Klem fra Maya

  SvarSlett
 2. Kjempemorsomt med alt du har skapt gjennom året. Har jo fulgt med på bloggen, og vært heldig å se tingene du har laget IRL. Og den hatten er jeg den heldige eier av, og den blir tatt frem og vist ved alle mulige og umulige anledninger. Jeg er en stolt eier også!
  Ønsker deg et godt nytt år, og så sees vi etter hvert.

  SvarSlett
 3. cryptexet var kjempefint, kanskje du kan lage et innlegg om hvordan du laget det?

  SvarSlett
  Svar
  1. Oppskrift finner du her http://myhydeaway.blogspot.com/2011/06/crafting-cryptex-tutorial-with-template.html

   Hilsen Kirsten

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...