mandag 24. oktober 2011

Aussie Backpack - a gift box


Igjen er jeg i gang med eksperimentering. Det startet med at jeg ville lage en ryggsekk/ gaveboks i papir/papp til en som er mye på tur (og som ikke er innom bloggen her...). De versjonene jeg har sett andre har laget - synes jeg var veldig firkantete. Målet var derfor å lage en gaveboks - ryggsekk som ikke var så firkantet - men hadde en utradisjonell form - mer lik en skikkelig tursekk. Tursekkene har også lommer i sidene - så dette måtte jo også denne boksen ha.På forsiden av boksen har jeg brukt orange silkebånd som snøring til sekken. Papiret er fra My Mind's Eye - Ooh la la " Out and About". Det orange papiret er ensfarget kartong fra The Range. Lukkestroppene i forkant av sekken er festet med magnet. Det er limt magnet inni sekken og på innsiden av stroppen.


Jeg har også brukt mørkt grønt ripsbånd fra Stoff og Stil (Fargen er utgått nå) - for å lukke sekken og til "bære" stropper. Alle bånd er sydd fast i papiret for at de ikke skal løsne.


På den ene siden har jeg laget en nettinglomme (med en porsjonspakke med Vegemite - Australsk pålegg til brødkiva med masse vitaminer - ikke prøv hvis du ikke er oppvokst med det!). På lomma har jeg også festet en butten med en Echidna (Australsk pinnsvin).


På den andre siden av sekken har jeg festet en lapp med fem Australske dollar (ca 30 norske kroner) og et gammelt boarding kort fra Quantas.


Slik ser sekken ut når den er åpen. Her skal det fylles flere ting - når det blir klart :)

Jeg er med på disse utfordringene med denne boksen:
7 kommentarer:

 1. Sikke en flot rygsæk med mange lækker detaljer.

  Tak fordi du deltager i udfordring hos Card and Scrap.

  SvarSlett
 2. knallstilig sekk! veldig lekkert laget, og veldig tøft fargebruk/valg!

  takk for at du er med hos papiravisen,
  klem fra Laila

  SvarSlett
 3. Nydelig ryggsekk!
  Takk for at du deltar på Card and Scrap sin utfordring:)
  Klem:)

  SvarSlett
 4. wow that is so clever fab project thank you so much for joining us at deep ocean this week
  hugs sara x

  SvarSlett
 5. Jeg blir alltid måløs av å besøke bloggen din å se dine flotte 3D ting! Denne sekken er mye kulere enn andre jeg har sett...som du sier er dem mer lik en ekte sekk! Og kjempe tøft med sidelommer og alt...alle detaljer som er på en virkelig tursekk! Veldig personlig gave dette her!! :) Du må holde kur i 3D bygging av et eller annet i papir på neste Ski-treff...jeg pleier ikke melde meg på kurs....men DA kommer jeg!!!! :) Ha en finfin uke! Klem

  SvarSlett
 6. Guriland, du er virkelig et oppkomme av kreative idèer altså! Knapt nok ferdig med å sikle over hatten til Hege på Skitreff, så lager du en sekk som ser akkurat ut som, ja, en sekk. Imponerende. Så herlig naturtro med snøringen og lommene på siden.
  Heldiggrisen den som skal få denne!
  Tuusen takk for at du deltar hos Scrappekammeret!
  Klem, Yvonne

  PS! Og helt enig med Elise, hvis du skal holde et 3d kurs, DA skal jeg melde meg på og!

  SvarSlett
 7. Så kul denne var, riktig stilig. Flott med de knalle halloweenfargene på denne.
  Takk for at de deltar hos Papiravisen.

  Klem fra Merethe

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...