søndag 16. oktober 2011

Mrs Boss’s Hat - Scrapping "Down under" with a bit of humour

Ski treffet er over for denne gang og etter mye fram om bordplasseringer og at mange ville sitte på sammen bord ble det bestemt at en gjeng skulle sitte under bordet (Down under) og scrappe, siden det ble liten plass ved bordet. Dette ble gjennomført i god stil med hodelykter og selvlysende maling.

Her er mitt bidrag (som dog ikke ble helt laget i mørket under bordet) - jeg hadde "juksa litt" i god Espelid stil og blitt ferdig med det meste i forkant.


Hatten er laget i papir! Ideen var en australsk hatt. Denne hatten ble laget av en pappeske jeg hadde stående, som ble kuttet til. Delene ble tapet sammen. Etter dette ble hatten dekket av tapetklister slik at den skulle bli stivere. Bremmen ble formet mens pappen var våt av tapetklisteret. Mrs Boss er inspirert av filmen Australia der hovedpersonen, som var kvegfarmeier, ble kalt Mrs Boss. Denne hatten er laget til Hege som var ansvarlig for plassering på vårt bord - så jeg synes teksten Mrs Boss passet. Teksten er skåret ut med Silhouette maskin i tynn papp og malt med selvlysende maling. Frampå hatten har jeg montert en hodelykt.


Svirlen på denne siden av hatten er også malt med selvlysende maling. Edderkoppen lyser også med vekslende rødt og blått lys. På framsiden av hatten har jeg bundet papiret sammen med snøring. Denne snoren er kjøpt i Sydney - så den passet bra til synes jeg.


Hatten passet mottakeren flott!

Jeg hiver også hatten med på noen utfordringer:


17 kommentarer:

 1. Wow,stilig hatt!!Herlige detaljer!
  Takk for at du deltar hos Sukkersøtt denne uken og lykke til!

  KLem,Kari :)

  SvarSlett
 2. a gorgeous creation and fabulous flowers thank you for joining us at the Emerald Faerie Garden
  Hugs Kate xx
  ps I have some new candy if you are interested :)

  SvarSlett
 3. Haha...denne var bare helt fantastisk!!!
  Men den holder vell ikke så lenge om du går med den i regnvær ;)
  Tusen takk for deltagelsen hos Card and scrap
  Klem
  Maria

  SvarSlett
 4. Heisann! Tusen takk for en hyggelig biltur hjem igår! Må inrømme at det var veldig godt å komme helt til døra, når du var så snill å tiby deg! :) Og takk for en kjempe kjempe trivelig helg! Også denne hatten da! Den er jo bare helt enormt kul! Og faktisk flottere i virkeligheten enn på bilde, for dere som ikke har sette den live! :) Etter at du viste meg enda et prosjekt live i bilen igår, er jeg bare helt stum over hva du kan få til med, pair, saks og lim....og ikke minst i 3D! :) Ha en god og kreativ uke! Klem

  SvarSlett
 5. For en superstilig hatt!
  Takk for at du deltar hos Sukkersøtt denne uka.
  Lykke til!
  Klem fra Gro

  SvarSlett
 6. Denne hatte har jeg sett live! Riktig lekker er den! Er enig med Elise.....den er enda flottere i virkligheten :-) Er så imponert over alt det flotte du lager! Flink du :-) Ha en flott uke :-)

  SvarSlett
 7. Ha-ha, Hege ble jo bare såå flott med hatten! Og ikke rart, så fin som den var. Jammen er du kreativ, for denne var knalltøff.
  Det var et koselig bord vi hadde på treffet syns jeg, og jeg lo så jeg fikk vondt både her og der av "scrapping-under-bordet"-seansen deres. Har et bilde av deg på mobilen min der du sitter ivrig og klipper. Kan jo maile det til deg hvis du vil ha det.
  Tuusen takk for at du deltar hos Sukkersøtt med denne utrolig kreative hatten!
  Klem, Yvonne

  SvarSlett
 8. Super flot hat!!! Og en sjov ide :-)

  SvarSlett
 9. Super flot og kreativt lavet.

  Tak fordi du leger med på vores udfordring her på Card and Scrap

  SvarSlett
 10. Du er helt fantastisk, Kirsten !! Så hyggelig å teffe deg, og så gøy å se alt det flotte du lager, som denne hatten (enda finere i virkeligheten), og bilen - WOW !!
  Ha en flott dag videre (nå skinner solen også) !
  Klem
  T.

  SvarSlett
 11. Og først av alt vil jeg nok også si at jeg muligens også er litt bedre i virkeligheten....
  Tusen millioner takk for en aldeles fantastisk gave! Det var en innertier. Det skal ikke brukes i regnvær, men blir muligens fast følgesvenn på Skitreffet! Det var en råflott hatt, og jeg er en stolt eier! Tusen takk for en strålende helg.

  SvarSlett
 12. Denne er bare råkuul.... jaggumeg flink er du:)
  Takk for at du deltar hos Sukkersøtt!

  Angella

  SvarSlett
 13. Guriland for en fantastisk flott hatt :)

  Synes den passet utmerket til mottakeren. Den kledde hun :)

  SvarSlett
 14. En morsom idè :)
  Takk for at du deltar hos Papiravisen.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...