søndag 2. oktober 2011

A gift bag/card for a man working with computers.

Tiden er inne for en ny utfordring hos Kort O Mania og her er mitt bidrag som DT denne gangen. Det er en skisse som skal skrappes i denne utfordringen.


Posen er til en mann som driver med data og skal fylles med en liten bursdagsgave. Utgangspunktet er en enkel papirpose av gråpapir. Jeg har resirkulert håndtakene fra en papirhandlepose og limt de på gråpapirposen. Arkene er fra KeiserCraft - Timeless collection, Wassail - falling snow og Bazzill ark. Det grå arket i bakgrunnen er jeg usikker på hvem som har laget. Stempelet er Computer Wiz fra Robin fetish som er et digitalstempel. Robin fetish er premiesponsor  hos Kort O Mania denne gangen. Båndene er fra PAnduro Hobby og rosene er fra Kort og godt. Teksten "I would love to change the world, but they won't give me the source code" er skrevet på Pc og printet ut.


Slik ser posen ut fra forsiden og baksiden. Happy Birthday er kuttet med Silhouette maskinen og er en av standardene av utklippbare maler som ligger i programmet. Vinduet bak er klippet gjennom alle arkene og overhead ark er pålimt mellom arkene.

3 kommentarer:

 1. Stilig pose! Og på det digitale ligger du langt foran meg!!

  SvarSlett
 2. Flott gavepose du har laget! Smart ide å bruke håndtakene fra en annen pose! Takk for tipset :)

  SvarSlett
 3. That is awesome, thanks for sharing!
  Hey, Pixie Dust Paperie is having a giveaway, please come join in the fun!
  http://pixiedustpaperie.blogspot.com/

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...