torsdag 27. oktober 2011

Ready for small Trick and Treat monsters? Folded Halloween treat bags with template


Så er det snart Halloween og "Knask eller Knep" igjen. Tradisjonen har helt erstattet julebukken her hos oss. Jeg synes det er helt greit - så lenge de som går er barn! Mange barn som går opplever også å bli skjelt ut av voksne som ikke liker tradisjonen. Synes det er veldig synd - barn trenger positive voksne.


Når man ser ned i kurvene til barna har de ofte mye snop. Jeg pleier derfor å bare gi dem litt hver - men satser heller på en litt pen innpakning - slik at det blir litt koselig å få.


Jeg har laget to forskjellige innpakninger i år. Selve innpakningene er enkle å lage. Begge er pyntet noe - men ikke overpyntet - siden omlag 30 bokser/poser skulle lages.


Liten grønn Frankensteinboks - med bevegelige øyne. Nesen er en pålimt grønn sirkel brettet i to. Øyelokkene er også en grønn sirkel - delt i to og limt på. Munn og arr er tegnet på. Håret er mal som ligger inne i Silhouette Studio (som gress). Høyden på gresset er forlenget litt slik at det skulle bli plass til å brette håret over kanten.


Jeg har laget en mal på denne brettede boksen eller posen. Det er viktig at linjestykket ab og bc er like langt. Skjær ut etter rette linjer og brett på stiplede linjer. Det lønner seg å lage hakk/score i bretten først - så blir den penere. Strek opp i bretten med strikkepinne før du bretter hvis du ikke har riktig verktøy - det fungerer helt fint. Flippen mellom I og II brettes inn og limes bak a og d. De fire flippene i underkant brettes over hverandre. Tape eller lim dem sammen.


Posen er fylt med snop før det er festet på en fargerik topper. Jeg har brukt ensfarget orange Bazzill og stemplet på stjerner og svirler. Monsteret er fra Panduro Hobby - fargelagt med blyant og litt glitter, svertet med lilla i kantene. Motivet er festet på lilla Bazzill med litt bling effekt. Knask eller knep er skrevet på PC (Font: Harry Potter - kan lastes ned gratis fra nett). Spøkelsene er kjøpt på Nille for mange år siden. Jeg har brukt en sort blonde (fra Stoff og Stil) bak bildet med en orange silketråd (fra Søstrene Grene).Spørs om alle små prinsesser og prinser er klare for Halloween nå?Utfordringer jeg er med på med disse Halloween posene/boksene: 

13 kommentarer:

 1. Wow! I love halloween and your boxes for sweets are really amazing!
  And...is your dog?! I have no words...so cute and chic!!!

  Thank you for joining us at Deep Ocean, hugs, Franz.

  SvarSlett
 2. great Halloween projects , really really love them, thank you for entering our challenge at Stamptacular Sunday, hugs, martina

  SvarSlett
 3. Awesome bag and box here. You have done a great job on these, and I´m sure the kids will just love them. And I just love your dog too ha ha ha.

  SvarSlett
 4. Wooaaw, for noen knall flotte poser! De frankenstein posene er jo bare helt herlige da!!! Er noen heldiggriser de som kommer til deg :)

  Og søte hunden da ♥♥

  Takk for at du deltar hos Stamptacular Sunday denne uken, håper vi ser deg igjen :)
  Klem, Nina.

  SvarSlett
 5. how cute are these little bags !!! love them thanks so much for joining us at deep ocean this week
  hugs sara x

  SvarSlett
 6. Wow... disse var herlige.
  Kjekt å banke på hos deg, skjønner jeg.
  takk for at du deltar hos Papiravisen.

  SvarSlett
 7. Kjempekul liten boks du har laget! Utrolig kreativt, og jeg er imponert over arbeidet du har lagt ned i Halloween-godisen.

  Tusen takk for bidraget til Scrappekammeret!

  SvarSlett
 8. Sensational! These look fantastic and I love that you have included some instructions! Thankyou so much.

  So pleased you joined us at Crafting For All Seasons .... looking forward to seeing your project for the next challenge.

  xoxoxoxoxo Carly

  SvarSlett
 9. Så kule.
  Takk for at de deltar hos Papiravisen.

  Klem fra Merethe

  SvarSlett
 10. What a great halloween bags! Thanks for joining us at stamptacular sunday and I wish you luck on the challenge. Hope to see you soon again.

  Hugs,
  Heleen

  SvarSlett
 11. These are jsut the most wonderful little gift bags! Thanks for sharing with us at The Shabby Tearoom

  SvarSlett
 12. Gorgeous treat bags!
  Thanks for joining us at Hooked On Craft Challenges, Kelly

  SvarSlett
 13. WOW så stilig! Lekre farger du har brukt for anledningen ;)
  Tusen takk for at du deltar hos Scrappekammeret!
  --klem--

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...