lørdag 29. oktober 2011

Gift box with fire starter sticks and matchbox.


 
Så er det under to måneder til jul og det begynner å bli kaldt i lufta. Lenge har jeg irritert meg over boksen med tennbriketter under peisovnen i stua. Jeg synes ikke tennbrikett boksen er så veldig fin i seg selv. På Ski treffet fikk jeg ide om å pynte denne boksen - så da blir det noen slike julegaver i år :)


Utgangspunktet er en boks med tennbriketter og en eske fyrstikker. Denne tennbrikett boksen har plastlokk i bunnen og toppen. Lokket i bunnen fjernet jeg - og limte på en passende sirkel i tykk papp med limpistol. Lokket fjernet jeg også og laget et nytt lokk selv.Jeg har brukt to mønsterark. Arket med sirkler og glitter er fra My Mind's Eye - Lost and Found. Arket med lys trestruktur er fra Basic Gray - life of the party. Jeg har også brukt bølgepapp og Bazzill ark. Bølgepappen er malt i kantene med Distress Cracle Paint. Teksten på boksen er "Enlighten me" - skrevet ut med Silhouette maskin.  Dragen med brennende pølse er en fargeleggings side jeg funnet gratis på nett: Digital stamp / Colouring page of Dragon. Dragen er fargelagt med fettstifter og fargeblyanter. Jeg har også brukt tre stk metallpynt (en gren og to hjerter), et bånd knyttet til sløfe og to roser fra Kort og Godt som er samlet i en liten kvast. I den ene overgangen mellom de to mønsterarkene har jeg stanset ut en blonde med en Martha Stewart Doily Lace Edge Punch .


Lokket er laget av en tykk pappsirkel med pålimt tynn pappstrike i sirkel på innsiden - slik at den skal fungere som lokk. Knotten i toppen var noe jeg hadde liggende ubrukt fra IKEA. Den er malt med halvblank hobbylack fra Panduro og Cracle paint og påført glitter.


Inni lokket har jeg tatt med en forminsket versjon av den samme dragen som på forsiden - også her farget med fettstifter. Arket med skrift i bakgrunnen er siden fra en gammel bok.


 Jeg kunne ikke helt la være å pynte undersiden i tillegg. Jeg skulle innom Minnehjørnet i går for å finne bølgepapp og endte opp med dette Nellie Snellen (sharing a biscuit) stempelet i tillegg - så det måtte bare prøves. Motivet er fargelagt med fettstifer og fargeblyanter.


 Synes i grunnen fyrstikkeske hørte med, så da ble denne også pyntet.Jeg deltar på disse utfordringene med denne boksen:10 kommentarer:

 1. Så herlig! Flotte farger og nydelig pyntet. Tusen takk for at du deltar hos NordSalten Hobbyklubb.

  -Wenche

  SvarSlett
 2. Helt nydelig boks og fyrstikkeske!
  Fabelaktig gave ide :)
  Nydelige farger og herlig motiv, og kjempelekkert med bølgepappen
  Takk for at du deltar hos Sukkersøtt denne uken og lykke til!
  Klemmer fra Jill

  SvarSlett
 3. Du er så utrolig kreativ med alle boksene du lager...denne også!
  Takk for at du deltar hos Sukkersøtt!
  klem,
  Angella

  SvarSlett
 4. Denne likte jeg godt :) Fin pynting. Takk for at du deltar i utfordringen hos NSHK.

  SvarSlett
 5. Wow!! Vilken häftig idé!! Läckert matchat och dekorerat och underbara motiv! Tack för att du deltar hos Scrappekammeret och lycka till!

  Kram
  Linda

  SvarSlett
 6. Så herlig prosjekt. Den boksen ble knallfin.
  Takk for at du deltar hos Papirdokkene.

  Klem :o)

  SvarSlett
 7. Wow, så flott boks og fyrstikk eske! Lekkert i farger og pynt!

  Tusen takk for du deltar i Anonyme scrappere:)

  Klem Mette

  SvarSlett
 8. Lekker boks! Takk for at du deltar på oktober utfordringen til Bunny Zoes Crafts ♥

  SvarSlett
 9. Gorgeous creation thanks for sharing at "A Gem of a Chall" this time.

  smiles Christine x

  SvarSlett
 10. Så herlig gavesett! Kjempefin boks og så fint med den matchende fyrstikkesken:)

  Takk for at du scrapper med oss Papirdokker

  Smil fra Anne:)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...